Informatie investeren

Domus Invest is gebaseerd op een principe van drie pijlers. Zo kiest u zelf een project waar u zich prettig bij voelt. Daarnaast heeft u altijd en overal zo vaak en wanneer u maar wenst inzage in het project. U volgt hierbij de stappen op de voet of kijkt zo nu en dan eens naar de vorderingen van het project. Tevens zijn alle projecten van Domus Invest 100% transparant. Dat betekent dat u de mogelijkheid heeft om mee te kijken op detailniveau. Met deze drie pijlers zorgen we er samen voor dat u het maximale uit uw investering haalt en hebben we samen één doel: een optimaal rendement behalen.

De stappen van een investering uitgelegd

In het kort vertellen we u wat de basis stappen zijn die er bij een investing komen kijken. In totaal zijn er vijf stappen:

Vóór de aankoop

Het team van Domus Invest bestaat uit verschillende deskundigen. Samen gaan zij op zoek naar aantrekkelijke projecten waar een goed rendement behaald kan worden. Deze projecten worden verzameld in het klantportaal en kunt u als investeerder bekijken. Wanneer u een project ziet dat uw aandacht trekt en u wilt gaan investeren in dit project, kunt u dat in het klantportaal eenvoudig aangeven. U beslist dus zelf in welk project u wilt gaan investeren.

De aankoop

Wanneer er voldoende investeerders gevonden zijn voor het project, kan het project daadwerkelijk van start gaan en wordt het object aangekocht. Dankzij het veelzijdige team van Domus Invest kunnen de objecten tegen scherpe prijzen aangekocht worden. Indien noodzakelijk wordt het object door vaklieden verbouwd. Dankzij ons ruime netwerk, kunnen wij voor deze werkzaamheden de juiste mensen inzetten en de kosten laag houden.

Tijdens project

Voor investeerders bestaat er gedurende het gehele project de mogelijkheid om inzage te krijgen in de activiteiten en financiën. Transparantie is dan ook erg belangrijk bij Domus Invest, daarom kunt u als investeerder op gezette tijden updates ontvangen van het project, of als u niets wilt missen van het project, hier direct een update van ontvangen. Ook heeft u als investeerder live inzage in de projectbankrekening. Zo weet u precies waar uw investering naartoe gaat.

De verkoop

De volgende fase van het project betreft de verkoop. De verbouwing van het object is afgerond en er wordt gezocht naar een goede koper. Vaak zijn we overeengekomen dat we het object voor het in bezit is van Domus Invest, al in de verkoop mogen zetten. Dit resulteert in zeer snelle doorlooptijden. Ons team bevat ervaren vaklieden die onder andere werkzaam zijn in de makelaardij en vastgoed, waardoor de lijntjes kort zijn en er goede verkoopprijzen voor de objecten worden gehanteerd. Dat zorgt voor een uitstekend rendement.

Afsluiting project

Na verkoop van het object kan de eindafreking worden opgemaakt. Doordat het een transparant project betreft, komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u een dudielijk inzicht in alle uitgaven en kosten. De eindafreking is dan ook zeer gespecificeerd en bevat alle transacties. Dit overzicht wordt door middel van nota’s en facturen onderbouwd. Uiteindelijk komt u tot een bepaald rendement die u waarschijnlijk met een bank niet had kunnen bereiken.

Direct naar...

De drie pijlers

Hier vindt u extra uitleg over de drie pijlers waarop de investeringen van Domus Invest gebaseerd zijn.

Meer Informatie
Direct naar...

Opbouw rendement

Hier vindt u extra uitleg over de onderhouwing van de opbouw en verdeling van het rendement.

Meer Informatie
Direct naar...

Producten

Hier vindt u de keuze die u kunt maken uit de meerdere projecten die Domus Invest aanbiedt.

Meer Informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies accepteren