De 3 pijlers

Domus Invest is gebaseerd op een principe van drie pijlers. Zo kiest u zelf een project waar u zich prettig bij voelt. Daarnaast heeft u altijd en overal zo vaak en wanneer u maar wenst inzage in het project. U volgt hierbij de stappen op de voet of kijkt zo nu en dan eens naar de vorderingen van het project. Tevens zijn alle projecten van Domus Invest 100% transparant. Zels meekijken op de projectbankrekening is mogelijk!

Met deze drie pijlers zorgen we er samen voor dat u het maximale uit uw investering haalt en hebben we samen één doel: een optimaal rendement behalen.

Project zelf kiezen

De eerste pijler van Domus Invest heeft alles te maken met de verschillende projecten die wij voor u samenstellen. Deze kunt u als investeerder bekijken op het klantportaal. Het ene project kan u net even wat aantrekkelijker lijken, dan het andere. U kiest dan ook zelf in welk project u wilt gaan investeren. Samen met andere investeerders kunt u vervolgens dit hele project monitoren. U heeft zelf inzicht in alle stappen van het project en kunt ten alle tijden de bankrekening van het project bekijken. Zo weet u precies hoe het ervoor staat.

Contact op maat

De tweede pijler van Domus Invest betreft de inzage in de projecten. U bepaalt namelijk zelf wanneer u de projecten waar u in investeert bekijken wilt en hoe vaak u dat wilt. U heeft ten alle tijden toegang tot het klantportaal, waar u zelf alle stappen van het project kunt bekijken. Ook kunt u ervoor kiezen op de hoogte gehouden te worden door een bericht te ontvangen bij elke stap die genomen wordt, maar u kunt ook berichten ontvangen op gezette tijden. U bepaalt; het is uw investering.

100% transparant

De derde pijler staat voor 100% transparantie. Niet alleen ontvangt u gedetailleerde updates van het project, ook heeft u inzage in de financiële kant van het project. U kunt via het klantportaal als investeerder het gehele project nauwkeurig volgen. Zo weet u precies waar het project staat, of de verbouwing nog gaande is, in de afrondfase is, of er een bod is uitgebracht en of het project verkocht is. Domus Invest maakt alles inzichtelijk voor u.

Direct naar...

Werking investeren

Hier vindt u informatie over de stappen die genomen worden bij een investeren van Domus Invest.

Meer Informatie
Direct naar...

Opbouw rendement

Hier vindt u extra uitleg over de onderhouwing van de opbouw en verdeling van het rendement.

Meer Informatie
Direct naar...

Producten

Hier vindt u de keuze die u kunt maken uit de meerdere projecten die Domus Invest aanbiedt.

Meer Informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies accepteren